Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Lactic acid tolerance determined by measurement of intracellular pH of single cells of Candida krusei and Saccharomyces cerevisiae isolated from fermented maize dough
 
 
Titel: Lactic acid tolerance determined by measurement of intracellular pH of single cells of Candida krusei and Saccharomyces cerevisiae isolated from fermented maize dough
Auteur: Halm, M
Hornbæk, T
Arneborg, N
Sefa-Dedeh, S
Jespersen, L
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 94 (2004) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland