Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Inhibitory effects of organic acid salts on growth of Clostridium perfringens from spore inocula during chilling of marinated ground turkey breast
 
 
Titel: Inhibitory effects of organic acid salts on growth of Clostridium perfringens from spore inocula during chilling of marinated ground turkey breast
Auteur: Juneja, V.K
Thippareddi, H
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 93 (2004) nr. 2 pagina's 9 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland