Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Saccharomyces cerevisiae–Oenococcus oeni interactions in wine: current knowledge and perspectives
 
 
Titel: Saccharomyces cerevisiae–Oenococcus oeni interactions in wine: current knowledge and perspectives
Auteur: Alexandre, Hervé
Costello, Peter J.
Remize, Fabienne
Guzzo, Jean
Guilloux-Benatier, Michéle
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 93 (2004) nr. 2 pagina's 14 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland