Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Lactobacillus casei, dominant species in naturally fermented Sicilian green olives
 
 
Titel: Lactobacillus casei, dominant species in naturally fermented Sicilian green olives
Auteur: Randazzo, Cinzia L
Restuccia, Cristina
Romano, A.Daniele
Caggia, Cinzia
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 90 (2004) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland