Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Flavor profiles and genetic basis differences of Lacticaseibacillus paracasei isolates from different isolations in fermented milk
 
 
Titel: Flavor profiles and genetic basis differences of Lacticaseibacillus paracasei isolates from different isolations in fermented milk
Auteur: Tian, Huaixiang
Huang, Ningwei
Chen, Chen
Yu, Haiyan
Ge, Chang
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 440 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland