Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Insights into the balance of safety, flavor, and texture in fermented fish: A study based on full-length sequencing of fermented largemouth bass (Micropterus salmoides)
 
 
Titel: Insights into the balance of safety, flavor, and texture in fermented fish: A study based on full-length sequencing of fermented largemouth bass (Micropterus salmoides)
Auteur: Zhang, Xianhao
Guo, Bingrui
Dai, Bing
Wang, Shimiao
Zhang, Siqi
Zhang, Sufang
Ji, Chaofan
Zhu, Beiwei
Lin, Xinping
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 439 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland