Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Occurrence & characterization of Staphylococcus aureus from ready-to-eat (RTE), and cooked food in Singapore: A retrospective analysis
 
 
Titel: Occurrence & characterization of Staphylococcus aureus from ready-to-eat (RTE), and cooked food in Singapore: A retrospective analysis
Auteur: Zwe, Ye Htut
Mohan, Roshini Devi
Lim, Si Jia
Lai, Wai Ching
Sim, Kae Hwan
Leyau, Yu Lee
Lew, Ker
Chua, Joachim Mun Choy
Aung, Kyaw Thu
Chng, Kern Rei
Wu, Yuan Sheng
Chan, Joanne Sheot Harn
Tan, Li Kiang
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 436 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland