Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Molecular characterization and multifunctional evaluation of lactic acid bacteria isolated from traditional sourdough
 
 
Titel: Molecular characterization and multifunctional evaluation of lactic acid bacteria isolated from traditional sourdough
Auteur: Aktepe, Yeşim
Aydın, Furkan
Bozoğlu, Tuğba
Özer, Göksel
Çakır, İbrahim
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 423 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland