Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Enhancement of colour formation of fermented sausages by overexpression of nitric oxide synthase in Staphylococcus vitulinus under hydrogen peroxide stress
 
 
Titel: Enhancement of colour formation of fermented sausages by overexpression of nitric oxide synthase in Staphylococcus vitulinus under hydrogen peroxide stress
Auteur: Li, Bingyu
Luo, Huiting
Zhou, Yali
Xu, Baocai
Li, Peijun
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 421 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland