Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Impact of paprika and dextrose addition on dry cured loins microbiota and its effect on aroma development
 
 
Titel: Impact of paprika and dextrose addition on dry cured loins microbiota and its effect on aroma development
Auteur: Li, Lei
Flores, Monica
Salvador, Ana
Belloch, Carmela
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 421 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland