Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Deciphering microbial communities of three Savoyard raw milk cheeses along ripening and regarding the cheese process
 
 
Titel: Deciphering microbial communities of three Savoyard raw milk cheeses along ripening and regarding the cheese process
Auteur: Lecaudé, Cresciense
Orieux, Nicolas
Chuzeville, Sarah
Bertry, Alicia
Coissac, Eric
Boyer, Frederic
Bonin, Aurélie
Colomb-Boeckler, Nelly
Mathieu, Bruno
Recour, Manon
Vindret, Joël
Pignol, Céline
Romand, Stéphane
Petite, Caroline
Taberlet, Pierre
Charles, Cécile
Bel, Nadège
Hauwuy, Agnès
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 418 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland