Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Cereus jamacaru DC. (mandacaru) fruit as a source of lactic acid bacteria with in vitro probiotic-related characteristics and its protective effects on Pediococcus pentosaceus during lyophilization and refrigeration storage
 
 
Titel: Cereus jamacaru DC. (mandacaru) fruit as a source of lactic acid bacteria with in vitro probiotic-related characteristics and its protective effects on Pediococcus pentosaceus during lyophilization and refrigeration storage
Auteur: de Vasconcelos Medeiros, Gracy Kelly Vieira
Martins, Ana Cristina Silveira
Vasconcelos, Mateus Gomes
Garcia, Estefânia Fernandes
Rodrigues, Noádia Priscila Araújo
de Albuquerque, Thatyane Mariano Rodrigues
Viera, Vanessa Bordin
da Conceição, Maria Lúcia
de Souza, Evandro Leite
de Oliveira, Maria Elieidy Gomes
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 417 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland