Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 20 gevonden artikelen
 
 
  The impact of processing technology on microbial community composition and functional properties of Beninese maize ogi
 
 
Titel: The impact of processing technology on microbial community composition and functional properties of Beninese maize ogi
Auteur: Sanya, A.K. Carole
Linnemann, Anita R.
Madode, Yann E.
Schoustra, Sijmen E.
Smid, Eddy J.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 416 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland