Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effects of Jiuqu inoculating Rhizopus oryzae Q303 and Saccharomyces cerevisiae on chemical components and microbiota during black glutinous rice wine fermentation
 
 
Titel: Effects of Jiuqu inoculating Rhizopus oryzae Q303 and Saccharomyces cerevisiae on chemical components and microbiota during black glutinous rice wine fermentation
Auteur: Zhao, Chi
Su, Wei
Mu, Yingchun
Luo, Lixin
Zhao, Mouming
Qiu, Shuyi
Su, Guowan
Jiang, Li
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 385 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland