Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Characterisation of chemical, microbial and sensory profiles of commercial kombuchas
 
 
Titel: Characterisation of chemical, microbial and sensory profiles of commercial kombuchas
Auteur: Andreson, Maret
Kazantseva, Jekaterina
Kuldjärv, Rain
Malv, Esther
Vaikma, Helen
Kaleda, Aleksei
Kütt, Mary-Liis
Vilu, Raivo
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 373 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland