Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Bayesian global regression model relating product characteristics of intermediate moisture food products to heat inactivation parameters for Salmonella Napoli and Eurotium herbariorum mould spores
 
 
Titel: Bayesian global regression model relating product characteristics of intermediate moisture food products to heat inactivation parameters for Salmonella Napoli and Eurotium herbariorum mould spores
Auteur: Smid, J.H.
van der Swaluw-Dekker, C.D.M.
Ueckert, J.
de Vries, E.
Pielaat, A.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 370 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 15 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland