Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Constructing simplified microbial consortia to improve the key flavour compounds during strong aroma-type Baijiu fermentation
 
 
Titel: Constructing simplified microbial consortia to improve the key flavour compounds during strong aroma-type Baijiu fermentation
Auteur: Gao, Jiangjing
Qin, Jiejie
Ye, Fangping
Ding, Feng
Liu, Guoying
Li, Anjun
Ren, Cong
Xu, Yan
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 369 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland