Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Levels and genotypes of Salmonella and levels of Escherichia coli in frozen ready-to-cook chicken and turkey products in England tested in 2020 in relation to an outbreak of S. Enteritidis
 
 
Titel: Levels and genotypes of Salmonella and levels of Escherichia coli in frozen ready-to-cook chicken and turkey products in England tested in 2020 in relation to an outbreak of S. Enteritidis
Auteur: Jørgensen, Frieda
McLauchlin, Jim
Verlander, Neville Q.
Aird, Heather
Balasegaram, Sooria
Chattaway, Marie Anne
Dallman, Tim
Herdman, M. Trent
Hoban, Ann
Lai, Sandra
Larkin, Lesley
McCormick, Jacquelyn
Reeves, Lorraine Sadler
Willis, Caroline
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 369 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland