Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effects of different yeast strains, nutrients and glutathione-rich inactivated yeast addition on the aroma characteristics of Catarratto wines
 
 
Titel: Effects of different yeast strains, nutrients and glutathione-rich inactivated yeast addition on the aroma characteristics of Catarratto wines
Auteur: Alfonzo, Antonio
Prestianni, Rosario
Gaglio, Raimondo
Matraxia, Michele
Maggio, Antonella
Naselli, Vincenzo
Craparo, Valentina
Badalamenti, Natale
Bruno, Maurizio
Vagnoli, Paola
Settanni, Luca
Moschetti, Giancarlo
Francesca, Nicola
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 360 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland