Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Production of cationic antifungal peptides from kenaf seed protein as natural bio preservatives to prolong the shelf-life of tomato puree
 
 
Titel: Production of cationic antifungal peptides from kenaf seed protein as natural bio preservatives to prolong the shelf-life of tomato puree
Auteur: Arulrajah, Brisha
Muhialdin, Belal J.
Qoms, Mohammed S.
Zarei, Mohammad
Hussin, Anis Shobirin Meor
Hasan, Hanan
Saari, Nazamid
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 359 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland