Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
 
  Bio-augmented effect of Bacillus amyloliquefaciens and Candida versatilis on microbial community and flavor metabolites during Chinese horse bean-chili-paste fermentation
 
 
Titel: Bio-augmented effect of Bacillus amyloliquefaciens and Candida versatilis on microbial community and flavor metabolites during Chinese horse bean-chili-paste fermentation
Auteur: Lu, Yunhao
Yang, Linzi
Yang, Guohua
Chi, Yuanlong
He, Qiang
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 351 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 8 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland