Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Thermo-adaptive evolution to generate improved Saccharomyces cerevisiae strains for cocoa pulp fermentations
 
 
Titel: Thermo-adaptive evolution to generate improved Saccharomyces cerevisiae strains for cocoa pulp fermentations
Auteur: García-Ríos, Estéfani
Lairón-Peris, María
Muñiz-Calvo, Sara
Heras, José María
Ortiz-Julien, Anne
Poirot, Pierre
Rozès, Nicolas
Querol, Amparo
Guillamón, José Manuel
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 342 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland