Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Effect of active essential oils added to chicken tawook on the behaviour of Listeria monocytogenes, Salmonella spp. and Escherichia coli O157:H7 during storage
 
 
Titel: Effect of active essential oils added to chicken tawook on the behaviour of Listeria monocytogenes, Salmonella spp. and Escherichia coli O157:H7 during storage
Auteur: Osaili, Tareq M.
Hasan, Fayeza
Dhanasekaran, Dinesh Kumar
Obaid, Reyad S.
Al-Nabulsi, Anas A.
Ayyash, Mutamed
Karam, Layal
Savvaidis, Ioannis N.
Holley, Richard
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 337 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland