Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Pichia on shaping the fermentation microbial community of sauce-flavor Baijiu
 
 
Titel: Effect of Pichia on shaping the fermentation microbial community of sauce-flavor Baijiu
Auteur: Zhang, Hongxia
Wang, Li
Tan, Yuwei
Wang, Heyu
Yang, Fan
Chen, Liangqiang
Hao, Fei
Lv, Xibin
Du, Hai
Xu, Yan
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 336 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland