Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Effects of flavourzyme addition on physicochemical properties, volatile compound components and microbial community succession of Suanzhayu
 
 
Titel: Effects of flavourzyme addition on physicochemical properties, volatile compound components and microbial community succession of Suanzhayu
Auteur: Yang, Jing
Jiang, Cuicui
Bao, Ruiqi
Liu, Mengyang
Lv, Jing
Yang, Zhaoxia
Xu, Wenhuan
Liang, Huipeng
Ji, Chaofan
Li, Shengjie
Zhang, Sufang
Lin, Xinping
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 334 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland