Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Antimicrobial potential of spray drying encapsulated thyme (Thymus vulgaris) essential oil on the conservation of hamburger-like meat products
 
 
Titel: Antimicrobial potential of spray drying encapsulated thyme (Thymus vulgaris) essential oil on the conservation of hamburger-like meat products
Auteur: Radünz, Marjana
dos Santos Hackbart, Helen Cristina
Camargo, Taiane Mota
Nunes, Camila Francine Paes
de Barros, Felipe Antonio Primon
Dal Magro, Jacir
Filho, Pedro José Sanches
Gandra, Eliezer Avila
Radünz, André Luiz
da Rosa Zavareze, Elessandra
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 330 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland