Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Combined treatment of β-resorcylic acid and capric acid enhances mild heat pasteurization for inactivating Salmonella Typhimurium in orange juice
 
 
Titel: Combined treatment of β-resorcylic acid and capric acid enhances mild heat pasteurization for inactivating Salmonella Typhimurium in orange juice
Auteur: Kim, H.W.
Rhee, M.S.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 324 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland