Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effect of hydrolysis and microwave treatment on the antibacterial activity of native bovine milk lactoferrin against Cronobacter sakazakii
 
 
Titel: Effect of hydrolysis and microwave treatment on the antibacterial activity of native bovine milk lactoferrin against Cronobacter sakazakii
Auteur: Harouna, Saidou
Franco, Indira
Carramiñana, Juan J.
Blázquez, Arturo
Abad, Inés
Pérez, María D.
Calvo, Miguel
Sánchez, Lourdes
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 319 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland