Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Effect of mixed Saccharomyces cerevisiae Y10 and Torulaspora delbrueckii Y22 on dough fermentation for steamed bread making
 
 
Titel: Effect of mixed Saccharomyces cerevisiae Y10 and Torulaspora delbrueckii Y22 on dough fermentation for steamed bread making
Auteur: Li, Zhijian
Song, Kedan
Li, Haifeng
Ma, Rongcan
Cui, Mingyu
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 303 (2019) nr. C pagina's 58-64
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland