Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Modeling of yeast thermal resistance and optimization of the pasteurization treatment applied to soft drinks
 
 
Titel: Modeling of yeast thermal resistance and optimization of the pasteurization treatment applied to soft drinks
Auteur: Montanari, Chiara
Tabanelli, Giulia
Zamagna, Ilaria
Barbieri, Federica
Gardini, Aldo
Ponzetto, Mauro
Redaelli, Erika
Gardini, Fausto
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 301 (2019) nr. C pagina's 1-8
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland