Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of sourdoughs and baked pizzas as affected by starter culture inoculums
 
 
Titel: Characteristics of sourdoughs and baked pizzas as affected by starter culture inoculums
Auteur: Francesca, Nicola
Gaglio, Raimondo
Alfonzo, Antonio
Corona, Onofrio
Moschetti, Giancarlo
Settanni, Luca
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 293 (2019) nr. C pagina's 114-123
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland