Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Responses to “Comments on Botta et al. (2018). Potentially active spoilage bacteria community during the storage of vacuum packaged beefsteaks treated with aqueous ozone and electrolysed water. International Journal of Food Microbiology, 266, 337–345”
 
 
Titel: Responses to “Comments on Botta et al. (2018). Potentially active spoilage bacteria community during the storage of vacuum packaged beefsteaks treated with aqueous ozone and electrolysed water. International Journal of Food Microbiology, 266, 337–345”
Auteur: Botta, Cristian
Ferrocino, Ilario
Cavallero, Maria Chiara
Riva, Simonetta
Giordano, Manuela
Cocolin, Luca
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 291 () nr. C pagina's 207-209
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland