Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
 
  The effect of the combined use of high pressure treatment and antimicrobial edible film on the quality of salmon carpaccio
 
 
Titel: The effect of the combined use of high pressure treatment and antimicrobial edible film on the quality of salmon carpaccio
Auteur: Gómez-Estaca, Joaquín
López-Caballero, María Elvira
Martínez-Bartolomé, Miguel Ángel
de Lacey, Ana María López
Gómez-Guillen, María Carmen
Montero, María Pilar
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 283 (2018) nr. C pagina's 28-36
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland