Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Modelling the sporulation of some fungi associated with cheese, at different temperature and water activity regimes
 
 
Titel: Modelling the sporulation of some fungi associated with cheese, at different temperature and water activity regimes
Auteur: Camardo Leggieri, Marco
Decontardi, Simone
Battilani, Paola
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 278 (2018) nr. C pagina's 52-60
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland