Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Evaluating the probiotic potential and technological characteristics of yeasts implicated in cv. Kalamata natural black olive fermentation
 
 
Titel: Evaluating the probiotic potential and technological characteristics of yeasts implicated in cv. Kalamata natural black olive fermentation
Auteur: Bonatsou, Stamatoula
Karamouza, Marina
Zoumpopoulou, Georgia
Mavrogonatou, Eleni
Kletsas, Dimitris
Papadimitriou, Konstantinos
Tsakalidou, Effie
Nychas, George-John E.
Panagou, Efstathios Ζ.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 271 (2018) nr. C pagina's 48-59
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland