Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Outgraded produce variably retains surface inoculated Escherichia coli through washing
 
 
Titel: Outgraded produce variably retains surface inoculated Escherichia coli through washing
Auteur: Cai, Shiyu
Worobo, Randy W.
Snyder, Abigail B.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 269 (2018) nr. C pagina's 27-35
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland