Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Microbial inactivation and MLF performances of Tempranillo Rioja wines treated with PEF after alcoholic fermentation
 
 
Titel: Microbial inactivation and MLF performances of Tempranillo Rioja wines treated with PEF after alcoholic fermentation
Auteur: González-Arenzana, Lucía
López-Alfaro, Isabel
Garde-Cerdán, Teresa
Portu, Javier
López, Rosa
Santamaría, Pilar
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 269 (2018) nr. C pagina's 19-26
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland