Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Potential of yeasts isolated from dry-cured ham to control ochratoxin A production in meat models
 
 
Titel: Potential of yeasts isolated from dry-cured ham to control ochratoxin A production in meat models
Auteur: Peromingo, Belén
Núñez, Félix
Rodríguez, Alicia
Alía, Alberto
Andrade, María J.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 268 (2018) nr. C pagina's 73-80
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland