Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Salmonella survival during thermal dehydration of fresh garlic and storage of dehydrated garlic products
 
 
Titel: Salmonella survival during thermal dehydration of fresh garlic and storage of dehydrated garlic products
Auteur: Zhang, Hongmei
Qi, Yan
Wang, Lei
Zhang, Shaokang
Deng, Xiangyu
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 263 (2017) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland