Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Persistence and reduction of Shiga toxin-producing Escherichia coli serotype O26:H11 in different types of raw fermented sausages
 
 
Titel: Persistence and reduction of Shiga toxin-producing Escherichia coli serotype O26:H11 in different types of raw fermented sausages
Auteur: Böhnlein, Christina
Kabisch, Jan
Müller-Herbst, Stefanie
Fiedler, Gregor
Franz, Charles M.A.P.
Pichner, Rohtraud
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 261 (2017) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland