Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Combination of essential oil compounds and phenolic acids against Escherichia coli O157:H7 in vitro and in dry-fermented sausage production
 
 
Titel: Combination of essential oil compounds and phenolic acids against Escherichia coli O157:H7 in vitro and in dry-fermented sausage production
Auteur: Meira, Natan V.B.
Holley, Richard A.
Bordin, Keliani
Macedo, Renata E.F. de
Luciano, Fernando B.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 260 (2017) nr. C pagina's 59-64
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland