Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Sulfur dioxide addition at crush alters Saccharomyces cerevisiae strain composition in spontaneous fermentations at two Canadian wineries
 
 
Titel: Sulfur dioxide addition at crush alters Saccharomyces cerevisiae strain composition in spontaneous fermentations at two Canadian wineries
Auteur: Morgan, Sydney C.
Scholl, Chrystal M.
Benson, Natasha L.
Stone, Morgan L.
Durall, Daniel M.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 244 (2017) nr. C pagina's 96-102
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland