Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Predominant processing adaptability of Staphylococcus xylosus strains isolated from Chinese traditional low-salt fermented whole fish
 
 
Titel: Predominant processing adaptability of Staphylococcus xylosus strains isolated from Chinese traditional low-salt fermented whole fish
Auteur: Zeng, Xuefeng
He, Laping
Guo, Xu
Deng, Li
Yang, Wangen
Zhu, Qiujin
Duan, Zhenhua
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 242 (2017) nr. C pagina's 141-151
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland