Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Biological preservation of foods with reference to protective cultures, bacteriocins and food-grade enzymes
 
 
Titel: Biological preservation of foods with reference to protective cultures, bacteriocins and food-grade enzymes
Auteur: Holzapfel, W.H.
Geisen, R.
Schillinger, U.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 24 (1995) nr. 3 pagina's 20 p.
Jaar: 1995
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland