Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of Staphylococcus spp. and Micrococcus spp. isolated from Iberian ham throughout the ripening process
 
 
Titel: Characterization of Staphylococcus spp. and Micrococcus spp. isolated from Iberian ham throughout the ripening process
Auteur: Rodríguez, M.
Núñez, F.
Córdoba, J.J.
Sanabria, C.
Bermúdez, E.
Asensio, M.A.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 24 (1994) nr. 1-2 pagina's 7 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland