Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Lactic acid bacteria as protective cultures in fermented pork meat to prevent Clostridium spp. growth
 
 
Titel: Lactic acid bacteria as protective cultures in fermented pork meat to prevent Clostridium spp. growth
Auteur: Di Gioia, Diana
Mazzola, Giuseppe
Nikodinoska, Ivana
Aloisio, Irene
Langerholc, Tomaz
Rossi, Maddalena
Raimondi, Stefano
Melero, Beatriz
Rovira, Jordi
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 235 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland