Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the addition of phytosterols and tocopherols on Streptococcus thermophilus robustness during industrial manufacture and ripening of a functional cheese as evaluated by qPCR and RT-qPCR
 
 
Titel: Effect of the addition of phytosterols and tocopherols on Streptococcus thermophilus robustness during industrial manufacture and ripening of a functional cheese as evaluated by qPCR and RT-qPCR
Auteur: Pega, J.
Rizzo, S.
Pérez, C.D.
Rossetti, L.
Díaz, G.
Ruzal, S.M.
Nanni, M.
Descalzo, A.M.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 232 (2016) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland