Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Microbial safety and overall quality of cantaloupe fresh-cut pieces prepared from whole fruit after wet steam treatment
 
 
Titel: Microbial safety and overall quality of cantaloupe fresh-cut pieces prepared from whole fruit after wet steam treatment
Auteur: Ukuku, Dike O.
Geveke, David J.
Chau, Lee
Niemira, Brendan A.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 231 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland