Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Inactivation of bacterial pathogens in yoba mutandabota, a dairy product fermented with the probiotic Lactobacillus rhamnosus yoba
 
 
Titel: Inactivation of bacterial pathogens in yoba mutandabota, a dairy product fermented with the probiotic Lactobacillus rhamnosus yoba
Auteur: Mpofu, Augustine
Linnemann, Anita R.
Nout, Martinus J.R.
Zwietering, Marcel H.
Smid, Eddy J.
den Besten, Heidy M.W.
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 217 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland