Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Changes in microbial diversity of brined green asparagus upon treatment with high hydrostatic pressure
 
 
Titel: Changes in microbial diversity of brined green asparagus upon treatment with high hydrostatic pressure
Auteur: Toledo del Árbol, Julia
Pérez Pulido, Rubén
La Storia, Antonietta
Grande Burgos, Maria José
Lucas, Rosario
Ercolini, Danilo
Gálvez, Antonio
Verschenen in: International journal of food microbiology
Paginering: Jaargang 216 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland